SAĞLIK BAKANLIĞI FİYAT DEĞERLENDİRME KOMİSYONUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE
SAĞLIK BAKANLIĞI FİYAT DEĞERLENDİRME KOMİSYONUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE
23 Şubat 2008
Okunma Sayısı : 4914
SAĞLIK BAKANLIĞI FİYAT DEĞERLENDİRME KOMİSYONUNUN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE
Sağlık Bakanlığı tarafından, Bakanlığın İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü web sayfasında www.iegm.gov.tr, 20.02.2008 tarihinde, Sağlık Bakanlığı Fiyat Değerlendirme Komisyonunun Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönerge yayımlanmıştır.
Fiyat Değerlendirme Komisyonunun kuruluş, görev, yetki, sorumluluk ve çalışma düzenine ilişkin esaslar ve devredilen görevlerle ilgili hususları belirlemek amacıyla, 22.09.2007 tarih 26651 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Beşeri İlaçların Fiyatlandırılmasına Dair Tebliğe dayanılarak hazırlanan Yönerge, Sağlık Bakanı Sayın Prof.Dr.Recep Akdağ’ın 20.02.2008 tarihli onayı ile yürürlüğe girmiştir.
Web sitemizdeki içeriklerden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için 6698 Sayılı Kişisel Verilerin korunması Kanunu'na (KVKK) ve Avrupa Birliği Veri Koruma Tüzüğü'ne (GDPR) uygun olarak çerezleri kullanıyoruz. Sitenin düzgün çalışması için gerekli zorunlu çerezlerin kullanılmasını istemiyorsanız ziyaretinizi sonlandırmalısınız. Diğer çerezler yönünden ise lütfen tercihlerinizi belirleyiniz.
Kullanıcı deneyiminin tutarlılığı için bir tarayıcı oturumu sırasında bir kullanıcı durumunu korumak için kullanılır. Tarayıcı oturumu sona erdiğinde varsayılan olarak çerez yok edilir.
Analitik Çerezler
Kullanıcılarımız için web sitesi deneyimini optimize etmek için analitik çerezler kullanıyoruz. Bu analitik çerezler ile web sitemizin kullanımı hakkında bilgi ediniyoruz.
Fonksiyonel Çerezler
Bu tanımlama bilgisi, ziyaretçilerin bir dizi ağ ve paylaşım platformuyla içerik paylaşmasını sağlamak için web sitelerine yaygın olarak gömülü olan AddThis sosyal paylaşım aracıyla ilişkilidir. Güncellenmiş bir sayfa paylaşım sayısını saklar. İnternet sitesinde yer alan haberlerin sosyal medyada paylaşılması için kullanılmaktadır.