Odamız ile Köna Travel Arasında Yapılan Anlaşma Hakkında

Odamız ile Köna Travel arasında yapılan anlaşma Odamız üyelerine indirim imkânı sağlanmıştır.

Firmadan gelen bilgilendirme ve sözleşme detayları ekte bilgilerinize sunulmuştur.

9.Bölge Eskişehir Eczacı Odası

Tüm Üyeleriniz ve 1. Derece yakınlarına özel;

Münferit seyahatlerinde KÖNA TRAVEL AGENCY  olarak

Yurtiçi Kültür turlarında %2 indirim yapılacak; ve Yurtdışı Tur Rezervasyonlarında vergiler hariç %3.5 indirim yapılacak;

Münferit vize taleplerinde ve  THY ve Pegasus yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarında  özel hizmet bedeli uygulanacaktır.

Köna Travel Agency , THY , Pegasus Satış Yetkilisi Pronto Tour Eskişehir Yetkili Acentesidir.Fiyatlarımız yıl sonuna kadar geçerlidir.

Adres : Hoşnudiye Mah, 781. Sok, Butik Ofis No:6/18 Tepebaşı /Eskişehir  (Tren İstasyonu Tepebaşı Çıkışı Karşısı,222 Arkası)

Tel:0222 222 02 04 / 0532 130 8878

Bilgilerinize sunarız;