KOSGEB MİKRO ve KÜÇÜK İŞLETMELERE (MKİ) HIZLI DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Değerli Meslektaşlarımız,

KOSGEB tarafından, Covid-19 salgınından etkilenen Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) yönelik olarak, "Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı" başlatılmıştır.

Program kapsamında MKİ’lere verilecek, *YENİ İSTİHDAM EDİLECEK PERSONEL BAŞINA 100 BİN TL GERİ ÖDEMELİ DESTEK* hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Toplantı KOSGEB Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Sn. Binali Aydın’ın da katılımıyla "26 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 11:00'de Eskişehir Eczacı Odası’nda" gerçekleştirilecek olup, katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası
                                                                                                                                                    Yönetim Kurulu

KOSGEB MİKRO ve KÜÇÜK İŞLETMELERE (MKİ)  HIZLI DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI