Eczaneler İçin İndirimli Elektrik ve Telefon Faturaları Projesi

Değerli Meslektaşlarımız,      Eczane ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla Odamız tarafından yürütülen proje kapsamında EPDK’nın da onayladığı şartlar doğrultusunda 2 M Enerji ile anlaşma imzalanmıtır. Aylık ortalama 150 TL ve üzeri elektrik faturası olan eczanelerimiz brütte %19,34, nette ise %7’lik aktif enerji bedeli üzerinden bir indirim ile bu projeden yararlanılabilecektir. Bu projede; -      Eczacılarımızın elektrik tesisatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır. -      Elektrik hizmetlerinde bir değişiklik olmayacaktır. (teknik servis, sayaç okuma vb) -      Ödemeler otomatik ödeme talimatıyla veya anlaşmalı bankalardan yapılabilecektir. -      Elektrik sayaçlarının mekanik olmaması gerekmektedir. Başvurular Odamız merkezine, Bilecik ve Bozüyük temsilciliklerimize yapılacaktır. Bilgilerinize sunulur. Başvuru İçin   -      Ekte bulunan sözleşme metni (Eczacı tarafından imzalı/kaşeli) -      Ekte bulunan Enerji alım-satım bildirim formu (eczacı Tarafından 1.Yetki Kısmı kaşeli/imzalı) -       Ekte bulunan sayaç listesi formu (Eczacı tarafından kaşeli/imzalı) -      Vergi levhası fotokopisi (Eczacı tarafından kaşeli/imzalı) -      “Alttaki İmza Tarafıma Aittir” yazılı ve imzalı kimlik fotokopisi -      Son döneme ait elektrik faturası fotokopisi                                                                                           9.BÖLGE                                                                            ESKİŞEHİR ECZACI ODASI                                                                                  YÖNETİM KURULU Sözleşme Metni Enerji Alım-Satım Bildirim Formu Sayaç Listesi Formu Her Yöne Eskişehir Paketleri (Telekomünikasyon Aboneliği)