1 İNCİ ANA JET ÜS KOMUTANLIĞI REÇETE KARŞILAMA SIRASI

1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı er/erbaş reçetelerini karşılama sırasına (2024 Ocak-Haziran dönemi) girmek isteyen eczacılarımızın; ekteki protokolü doldurulup, her sayfasına kaşe basıp imzalayarak, dilekçe ile birlikte 14 Aralık 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar odamıza teslim etmeleri rica olunur.

9.Bölge Eskişehir Eczacı Odası

NOT: Reçetelere işlem yapacak biri eczacı olmak şartıyla 18 yaşından büyük 2 kişi tarafından imzalanması, imzalanırken “mavi” kalem kullanılması ve kaşelerin okunaklı basılması Kurum tarafından iletilmiştir.