Türk Eczacıları Birliği 64 Yaşında

Bizler, kökleri yüzyıllar öncesine dayanan bir mesleğin mensuplarıyız, bizler demokratik bir sağlık meslek örgütünün üyeleriyiz. Ve 64 yıllık mazimize baktığımızda tüm başarılarımızın ardında; birlikte, omuz omuza, meslek düsturuyla, dayanışmayla mücadele etmenin gücünün yer aldığını görüyoruz.

Bugün, Türkiye genelinde bulunan 54 Bölge Eczacı Odamızla yaklaşık 40 bin eczacımızın sesi olmaya, mesleğimizin yarınları için mücadele etmeye, insana, hayata, toplum sağlığına katkı sunmak için çalışmaya devam ediyoruz.

Türk Eczacıları Birliği olarak güçlü, köklü, demokratik bir akademik meslek örgütü olmanın gururunu yaşıyoruz. 64 yıl boyunca meslek örgütümüze ve mesleğimize emek vermiş tüm meslektaşlarımızı saygı ve minnetle anıyor; geçmişten gelen gücümüzü, geleceğe duyduğumuz inançla harmanlayarak yola devam ediyoruz. Birlikte yürüyeceğimiz upuzun bir yol, yazacağımız pek çok hikâye, imza atacağımız nice başarı var önümüzde.

64 Yıldır Birlik’te, 64 Yıldır Birlik’le: Güvenle, Emekle, Bilimle Daima İleriye…

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ