TEBRP ECZACILIK FAKÜLTELERİNDE DE YAYGINLAŞIYOR

Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen, ücretsiz hesap oluşturarak uygulamayı kullanıma sunan “İlaç Veri Tabanı ve Farmasötik Bakım Asistanı tebrp”, web ve mobil uygulamaları yoğun ilgi görerek 24.000’i aşan bir kullanıcı sayısına ulaşmıştır.

Uygulamanın sağlık profesyonelleri ve ilgili kullanıcı kitlesi tarafından güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlayabilmek amacıyla, hesap bilgileri Türk Eczacıları Birliği Bilgi Teknolojileri Birimi tarafından kontrol edilmekte, uygun görülen hesaplar aktive edilmekte, onaylanmayan tebrp hesapları kullanıma açılmamaktadır.

TEBRP geliştirme faaliyetlerinin aralıksız şekilde sürdürülmesinin yanısıra, eczacılık fakültelerinde görev yapan akademisyen meslektaşlarımız ve mesleğimize yeni katılacak öğrencilerimiz için anahtar kodlar oluşturulmuş ve Eczacılık Fakültelerimize gönderilmiştir. Bu anahtar kodlar ile hesap oluşturan kullanıcılar, e-posta adreslerini doğrulamaları halinde Türk Eczacıları Birliği tarafından herhangi bir ilave kontrol olmaksızın tebrp uygulamasını kullanmaya başlayabileceklerdir.

24 bini aşan kullanıcı tarafından ilgi ve beğeni ile kullanılan tebrp uygulamasının, eczacılık fakültelerimize gönderilen anahtar kodlar vasıtasıyla katılacak yeni kullanıcılar ile daha da yaygınlaşarak mesleğimizin gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Birlikte daha iyi bir tebrp için bilginize ve ilginize sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

“İlaç Veri Tabanı ve Farmasötik Bakım Asistanı tebrp”  uygulamasını ücretsiz kullanmak için
www.tebrp.com linkine tıklayınız.