Temmuz Dönemi Reçete ve Fatura Teslim Süresinin 23 Ağustos 2019 Tarihine Uzatılması Hakkında

Temmuz dönemi için reçete ve fatura teslim süresinin, Kurban Bayramı haftasına denk gelmesi nedeniyle herhangi bir mağduriyet oluşmaması adına, Birliğimiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumuna yapılan resmi başvuru ile teslim süresinin 23 Ağustos 2019 tarihine uzatılması talep edilmiş idi.

Kurum tarafından 08.08.2019 (bugün) tarihinde yapılan duyuru aşağıdaki şekildedir;

“Sağlık hizmeti sunucuları tarafından sunulan sağlık hizmetlerine ilişkin düzenlenen fatura/reçetelerin Kurumumuza teslim tarihinin Kurban Bayramı bitimine denk gelmesinden dolayı yaşanabilecek aksama ve gecikmelerin herhangi bir mağduriyet oluşturmaması için; Kurumumuz ile sözleşmeli tüm sağlık hizmeti sunucularının Temmuz 2019 dönemine ait fatura/reçete teslim süresi 23.08.2019 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır.”

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Kurum duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.