Yeni Açılan L Tipi Kapalı Cezaevi Sırasına Girmek İsteyen Meslektaşlarımızın Dikkatine!

Değerli Meslektaşlarımız;

Bölgemizde yeni açılan Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan mahkumlara ilaç karşılama sırası oluşturulacaktır. Sıraya girmek isteyen Meslektaşlarımızın 29 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 16:00’a kadar odamıza isim bildirmeleri önemle rica olunur.

2019 Yılı Adalet Bakanlığı sözleşmeleri henüz çıkmamıştır. İsim bildiren meslektaşlarımız için Türk Eczacıları Birliği’nden 2018 Yılı Adalet Bakanlığı sözleşmesi istenecek olup, 2019 Yılı Adalet Bakanlığı sözleşmeleri çıktığında 2.kez 2019 yılı için sözleşme yapılması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası                                                                                                                                   Yönetim Kurulu

2018 Yılı Adalet Bakanlığı Sözleşme Ücreti: 50 TL’dir.

2019 Yılı Adalet Bakanlığı Sözleşme Ücreti henüz belli değildir.

Eskişehir L Tipi Kapalı  Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü

Adres: Akpınar Mah. 483 Sok. No:38/7 Odunpazarı/Eskişehir

(Seyitgazi Yolu 17. Km Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Yanı)

Okunma Sayısı: 1957