2019 Yılı SGK Sözleşmeleri Hakkında

Sosyal Güvenlik Kurumu ve Birliğimiz arasında imzalanan Protokol’ün 7.1. maddesinde yer alan;

“Eczacı sözleşmede protokol hükümlerini okuduğunu ve kabul ettiğini el yazısı ile yazacaktır.” hükmü;

22.05.2019 tarihinde imzaladığımız 2019/1 Ek Protokolü ile aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir:

“Eczacı sözleşmenin Kurumda kalacak nüshasının ön yüzüne protokol hükümlerini okuduğunu ve kabul ettiğini el yazısı ile yazarak imzalar diğer sayfaları paraflar.”

Bu değişiklik doğrultusunda, meslektaşlarımızın 2019 yılı sözleşme formları ile gerçekleştirecekleri işlemlerde, sadece “Kurumda kalacak nüshanın ön yüzüne protokol hükümlerini okuduğunu ve kabul ettiğini el yazısı ile yazarak imzalaması; “Kurumda kalacak nüsha”daki diğer sayfalar ile sözleşme formunun diğer nüshalarının paraflanması yeterli olacaktır.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ