İl Sağlık Müdürlüğü’nün Renkli Reçete Teslimi ve Ramazan Bayramı nedeniyle Reçete Teslim süresinin Uzatılması Hakkında

İl Sağlık Müdürlüğü’nden gelen renkli reçete teslimi hakkındaki bilgiye göre; Eczanenin o aya ait herhangi bir matbu reçetesi yoksa, İl Sağlık Müdürlüğüne herhangi bir belge göndermesine gerek yoktur. Matbu reçete varsa matbu reçetenin ilk nüshası ile birlikte aylık listenin İl Sağlık Müdürlüğüne müteakip ayın 10’una kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü'ne her ayın 10'una kadar teslim edilmesi gereken "Yeşil-Kırmızı-Mor ve Turuncu Reçeteler" Ramazan Bayramı tatilinin Haziran ayının ilk haftasına denk gelmesi nedeniyle; sadece Haziran ayı için reçete teslim süresi 14 Haziran 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Bilgilerinize sunulur.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası