Meslektaşlarımızın Varsa Eczanesine Ait Sosyal Medya Hesaplarını Kapatmaları Ve Şahsi Sosyal Medya Hesaplarından Yaptıkları Reklam İçerikli Paylaşımları Silmeleri Hakkında

Türk Eczacıları Birliği’nin ekteki yazısına istinaden, eczanesine ait sosyal medya hesabından veya şahsi sosyal medya hesaplarından eczanesinde satılan ilaç, ilaç dışı, kozmetik vb. ürünlerin reklamını yapan Meslektaşlarımızın , 20 Eylül 2018 Perşembe gününe kadar varsa eczanesine ait sosyal medya hesaplarını kapatmalarını, şahsi sosyal medya hesaplarından da yaptıkları reklam içerikli paylaşımları silmelerini rica ederiz.

Bu tarihten sonra halen açık olan hesap sahiplerine  veya yeni hesap açan Meslektaşlarımıza cezai işlem uygulamak zorunda kalacağımızı bilgilerinize sunarız.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası

EK