ÖNEMLİ! YENİ HAZIRLANACAK NÖBET LİSTELERİ İÇİN MAZERET DİLEKÇELERİNİN 7 AĞUSTOS 2018 TARİHİNE KADAR ODAMIZA VERİLMESİ HAKKINDA

3 Eylül 2018 tarihinden 2 Ocak 2019 tarihine kadar hazırlanacak olan yeni dönem nöbet listeleri oluşturulacaktır. Nöbet listeleri hazırlanacağı için mazeret bildirmek, nöbete girmek veya çıkmak isteyen eczacılarımızın en geç 7 Ağustos 2018 Salı gününe kadar Odamıza dilekçe ile başvurmalarını önemle rica ederiz.

(Dilekçeler fax ve mail ile kabul edilmeyecektir, elden aslı odamıza iletilmesi gerekmektedir.)

Yeni dönem nöbet listeleri oluşturulduktan sonra nöbet değişimi yapılamayacaktır.  Mazeret verdiği tarihler dışında denk gelen nöbeti tutamayacak olanlar, o tarih için feragat etmiş kabul edilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası