41. Dönem Denetleme Kurulu Toplantısı Ankara’da yapıldı

Türk Eczacıları Birliği 41. Dönem Denetleme Kurulu Toplantısı, 1 Ağustos 2018 tarihinde Ankara’da yapıldı. Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Aylin Yalçınkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Üyeleri Ecz. H. Vural Tunalı ve Ecz. Hasan Buminhan Yavuz, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz. M. İbrahim Özkol, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Ümran Pelenkoğlu ve Bölge Eczacı Odalarının Denetleme Kurulu Başkan ve üyeleri katıldı.

Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Aylin Yalçınkaya, toplantıda yaptığı sunumda Denetleme Kurulları’nın yapılarına ve işleyişlerine ilişkin bilgiler aktardı. Toplantı, Bölge Eczacı Odalarının Denetleme Kurulu Başkan ve üyelerinin aktardıkları sorulara yönelik yanıtlar ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi çerçevesinde devam etti.