Rehber Eczanem Projesinin Birinci Basamak Eğitimi Olan Sürekli Mesleki Gelişim Eğitimi'ne Katılmak İsteyen Meslektaşlarımızın Odamıza İsim Bildirmeleri Hakkında

Yapılacak olan Rehber (Smart) Eczanem Diabet Eğitimi için çalışmalar başlamıştır. Bu amaçla Rehber Eczanem projesinin birinci basamak eğitimi olan SMG (Sürekli Mesleki Gelişim Eğitimi) ilk yıl alamayan eczacılar için 11-12 Kasım 2017 tarihinde tekrarlanacaktır. Eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımızın 1 Kasım 2017 tarihine kadar Odamıza isim bildirmesi gerekmektedir.

(SMG eğitimini tamamlamayan meslektaşlarımız, Diabet eğitiminde yer almayacaktır. Bu nedenle katılıma hassasiyet göstermeniz rica olunur. Daha önce SMG eğitimi alan meslektaşlarımız Diabet Eğitimine direkt katılım gösterebilir.)

NOT:

1- Eğitim sertifikalıdır.

2-Eğitim Eskişehir ve Bilecik'te çalışan eczacılarımız içindir.

9. BÖLGE
                                                                    ESKİŞEHİR ECZACI ODASI